de klapperboom - afhaalgerechten Indonesisch - afhaalmenu's Indonesisch - afhaalmenu's Surinaams -
catering
- colofon - email



De authentieke Indonesische keuken voor fijnproevers
Boschstraat 56, 6211 AX Maastricht, tel 043 - 3261009

N.B. we kunnen niet garanderen dat door u gezonden email op tijd door ons gelezen worden, en
daarom verzoeken we u bestellingen in elk geval ook telefonisch door te geven.




CATERING

Wij verzorgen warme buffetten met origineel Indonesische gerechten voor gezelschappen van 15 tot 1000 personen.

Naast de onderstaande menu's is het ook mogelijk in overleg zelf een menu samen te stellen. (prijs wordt specifiek berekend)

 

onderstaande prijzen en genoemde hoeveelheden zijn berekend per persoon.
Leveringsvoorwaarden, zie beneden.

 

  Catering vanaf € 15,50 tot 30,00  
     
Rijsttafel Sedaap 15,50  
1. Witte Rijst of Nasi Koening  
2. Bami of Nasi Goreng  
3. Smoor Rundvlees (zoetig)  
4. Rendang Rundvlees (pikant met kokosmelk)  
5. Tempegerecht of Lamsballetjes in rode saus  
6. Groentengerecht (naar keuze)  
7. 1 Stokje kip Sate met Pindasaus  
8. Sambal Goreng Telor (sambal ei)  
9. Atjar Koening (zoetzure salade)  
10. Kroepoek en Emping  
11. Seroendeng en Sambal bajak  
     
  Rijsttafel Lezaat 18,-  
1. Witte rijst of Nasi Koening  
2. Bami of Nasi Goreng  
3. Smoor Rundvlees (zoetig)  
4. Rendang Rundvlees (pikant met kokosmelk)  
5. Tempegerecht of lamsballetjes in rode saus  
6. Groentengerecht I (naar keuze)  
7. Groentengerecht II (naar keuze)  
8. 1 Stokje Kipsate met Pindasaus  
9. Kipfilet of Kip Drumstick naar keuze  
10. Sambal Goreng Telor (sambal ei)  
11. Atjar Koening (zoetzure salade)  
12. Kroepoek en Emping  
13. Seroendeng en Sambal Bajak  
     
Rijsttafel Assyik 19,50  
1. Witte rijst of Nasi Koening  
2. Nasi Koening of Nasi Goreng  
3. Bami of Nasi Goreng  
4. Groentengerecht naar keuze  
5. Lamsgehaktballetjes of 2e Groentengerecht (naar keuze)  
6. Victoriabaars in Gele Saus met kokosmelk of rode pikante saus  
7. Rundvlees Smoor  
8. Tempegerecht of Kip Drumstick ketjap/pikant  
9. 2 stokjes Kipsate met Pindasaus  
10. Atjar Koening (zoetzure salade)  
11. Sambal Goreng Telor (ei in sambal)  
12. Kroepoek en Emping  
13. Seroendeng en Sambal Bajak  
14. Spekkoek  
     
Rijsttafel Nikmaat 25,00  
1. Witte rijst  
2. Nasi Koening of Nasi Goreng  
3. Bakmi Goreng  
4. Groentengerecht  
5. Lamsgehaktballetjes of 2e Groentengerecht (naar keuze)  
6. Victoriabaars in gele saus met kokosmelk of rode pikante saus  
7. Rundvlees Smoor  
8. Rundvlees Rendang of ander vlees (naar keuze)  
9. Udang (grote garnalen) met Kwartelei en Peultjes  
10. Tempegerecht  
11. 2 Stokjes Kipsate met Pindasaus  
12. Atjar Koening (zoetzure salade)  
13. Sambal Telor (ei in sambal)  
14. Kroepoek en Emping  
15. Seroendeng en Sambal Bajak  
16. Spekkoek  
17. Vers Fruit  
     
  Rijsttafel Istimewa 30,00 (min 25 personen) Luxe Catering (catering mewah)  
1. Witte rijst  
2. Nasi Koening of Nasi Goreng  
3. Bami Goreng  
4. Lodeh (groenten 1)  
5. Gado-Gado (groenten 2)  
6. 1 Lamssate met Ketjapsaus  
7. 1 Kipsate met Pindasaus  
8. Udang (grote garnalen) met Kwartelei en Peultjes  
9. Inktvis met Groene Paprikagerecht met Panko  
10. Tempegerechten  
11. Smoor  
12. Rendang  
13. Victoriabaars Boemboe Koening met kokosmelk  
14. Sambal ei  
15. Atjar Koening (zoetzure salade)  
16. Kroepoek en Emping  
17. Seroendeng en Sambal Bajak  
18. Vers Fruit  
19. Spekkoek  
     
     
     

  Groentengerechten  
1. Sayur Oseng-Oseng spercieboontjes met tauge en babymais  
2. Sayur Toemis Klapperboom (peultjes, tauge, groene paprika en mais)  
3. Indonesische Cap Cay  
4. Sayur Lodeh (verschillende groenten in kokosmelk)  
5. Urap (groenten met droog geraspte kokos)  
6. Oseng-Oseng Tauge met tahu en paprika  
7. Gado-gado (verschillende groenten in kokosmelk pikant of medium)  
8. Etc  


  Vleesgerechten  
1. Gesmoord Rundvlees met ketjapsaus  
2. Rendang ( gekruid rundvlees in kokosmelk)  
3. Asem Padeh (pittig gekruid rundvlees)  
4. Rundergehaktballetjes in pikant saus  
5. Lamsgehaktballetjes in rode saus  
6. Lamssate met pindasaus of ketjapsaus  
7. Sambal Goreng Daging pikant met Petebonen en kokosmelk (Rundvlees)  


  Kipgerechten  
1. Kipsate met pindasaus  
2. Drumstick goreng  
3. Drumstick Boemboe Oester Klapperboom  
4. Drumstick Boemboe Besengek (met kokosmelk)  
5. Drumstick Opor Ayam (met kokosmelk)  
6. Kipfilet Boemboe Bali (pittig)  
7. Kipfilet Boemboe Oester Klapperboom  
8. Kipfilet Boemboe Besengek (met kokosmelk)  
9. Kipfilet in Ketjapsaus  
10. Etc  


  Visgerechten  
1. Victoriabaarsfilet in Boemboe Bali (mild of pittig)  
2. Sambal Goreng Udang (garnalen met aardappel en kwartelei)  
3. Grote Garnalen Goreng Tepung  
4. Witte Inktvis met Groene Paprika  
5. Etc  


     
  Huur Chafing Dish (Au bain Marie) met brandpasta 12,50 per stuk (schoon retour)  
     
  Huur bord en bestek (vork en lepel) 0,90 per persoon (schoon retour)  
     
  Bij bestellingen vanaf 275,- is het maken van een buffet Indonesische stijl met chafing dishes (Bain Marie) in de prijs inbegrepen.  
     
  Bediening 2 personen met Indonesische klederdracht 90,75 ( 45,38 3 uur)  
     
  Bestellingen plaatsen liefst meer dan een week van tevoren telefonisch. Een aanbetaling van 50% is vereist  
     

 

Openingstijden: Zondag, Maandag en Dinsdag 16.00 - 20.30 u. Woensdag t/m Zaterdag 12.00 - 20.30 u.

 

de klapperboom - afhaalgerechten Indonesisch - afhaalmenu's Indonesisch - afhaalmenu's Surinaams -
catering
- colofon - email