de klapperboom - afhaalgerechten
Indonesisch - afhaalmenu's Indonesisch -
afhaalmenu's Surinaams -
catering - colofon - email
De authentieke Indonesische keuken voor fijnproevers
Boschstraat 56, 6211 AX Maastricht, tel 043 - 3261009
N.B. we kunnen niet garanderen dat door u gezonden email
op tijd door ons gelezen worden, en
daarom verzoeken we u bestellingen in elk geval ook telefonisch door te geven.
CATERING
Wij verzorgen warme buffetten met origineel Indonesische gerechten voor gezelschappen van 15 tot 1000 personen. Naast de onderstaande menu's is het ook mogelijk in overleg zelf een menu samen te stellen. (prijs wordt specifiek berekend) |
Prijzen vanaf 1 januari 2024. Onderstaande prijzen en genoemde hoeveelheden zijn berekend per persoon. |
Catering vanaf € 22,00 tot € 39,00 | ||
Rijsttafel Sedaap € 22,00 | ||
1. | Witte Rijst of Nasi Koening | |
2. | Bami of Nasi Goreng | |
3. | Smoor Rundvlees (zoetig) | |
4. | Rendang Rundvlees (pikant met kokosmelk) | |
5. | Tempegerecht of Lamsballetjes in rode saus | |
6. | Groentengerecht (naar keuze) | |
7. | 1½ Stokje kip Sate met Pindasaus | |
8. | Sambal Goreng Telor (sambal ei) | |
9. | Atjar Koening (zoetzure salade) | |
10. | Kroepoek en Emping | |
11. | Seroendeng en Sambal bajak | |
Rijsttafel Lezaat € 25,00 | ||
1. | Witte rijst of Nasi Koening | |
2. | Bami of Nasi Goreng | |
3. | Smoor Rundvlees (zoetig) | |
4. | Rendang Rundvlees (pikant met kokosmelk) | |
5. | Tempegerecht of lamsballetjes in rode saus | |
6. | Groentengerecht I (naar keuze) | |
7. | Groentengerecht II (naar keuze) | |
8. | 1½ Stokje Kipsate met Pindasaus | |
9. | Kipfilet of Kip Drumstick naar keuze | |
10. | Sambal Goreng Telor (sambal ei) | |
11. | Atjar Koening (zoetzure salade) | |
12. | Kroepoek en Emping | |
13. | Seroendeng en Sambal Bajak | |
Rijsttafel Assyik € 28,50 | ||
1. | Witte rijst of Nasi Koening | |
2. | Nasi Koening of Nasi Goreng | |
3. | Bami of Nasi Goreng | |
4. | Groentengerecht naar keuze | |
5. | Lamsgehaktballetjes of 2e Groentengerecht (naar keuze) | |
6. | Victoriabaars in Gele Saus met kokosmelk of rode pikante saus | |
7. | Rundvlees Smoor | |
8. | Tempegerecht of Kip Drumstick ketjap/pikant | |
9. | 2 stokjes Kipsate met Pindasaus | |
10. | Atjar Koening (zoetzure salade) | |
11. | Sambal Goreng Telor (ei in sambal) | |
12. | Kroepoek en Emping | |
13. | Seroendeng en Sambal Bajak | |
14. | Spekkoek | |
Rijsttafel Nikmaat € 32,50 | ||
1. | Witte rijst | |
2. | Nasi Koening of Nasi Goreng | |
3. | Bakmi Goreng | |
4. | Groentengerecht | |
5. | Lamsgehaktballetjes of 2e Groentengerecht (naar keuze) | |
6. | Victoriabaars in gele saus met kokosmelk of rode pikante saus | |
7. | Rundvlees Smoor | |
8. | Rundvlees Rendang of ander vlees (naar keuze) | |
9. | Udang (grote garnalen) met Kwartelei en Peultjes | |
10. | Tempegerecht | |
11. | 2 Stokjes Kipsate met Pindasaus | |
12. | Atjar Koening (zoetzure salade) | |
13. | Sambal Telor (ei in sambal) | |
14. | Kroepoek en Emping | |
15. | Seroendeng en Sambal Bajak | |
16. | Spekkoek | |
17. | Vers Fruit | |
Rijsttafel Istimewa € 39,00 (min 25 personen) Luxe Catering (catering mewah) | ||
1. | Witte rijst | |
2. | Nasi Koening of Nasi Goreng | |
3. | Bami Goreng | |
4. | Lodeh (groenten 1) | |
5. | Gado-Gado (groenten 2) | |
6. | 1½ Lamssate met Ketjapsaus | |
7. | 1½ Kipsate met Pindasaus | |
8. | Udang (grote garnalen) met Kwartelei en Peultjes | |
9. | Inktvis met Groene Paprikagerecht met Panko | |
10. | Tempegerechten | |
11. | Smoor | |
12. | Rendang | |
13. | Victoriabaars Boemboe Koening met kokosmelk | |
14. | Sambal ei | |
15. | Atjar Koening (zoetzure salade) | |
16. | Kroepoek en Emping | |
17. | Seroendeng en Sambal Bajak | |
18. | Vers Fruit | |
19. | Spekkoek | |
Groentengerechten | ||
1. | Sayur Oseng-Oseng spercieboontjes met tauge en babymais | |
2. | Sayur Toemis Klapperboom (peultjes, tauge, groene paprika en mais) | |
3. | Indonesische Cap Cay | |
4. | Sayur Lodeh (verschillende groenten in kokosmelk) | |
5. | Urap (groenten met droog geraspte kokos) | |
6. | Oseng-Oseng Tauge met tahu en paprika | |
7. | Gado-gado (verschillende groenten in kokosmelk pikant of medium) | |
8. | Etc |
Vleesgerechten | ||
1. | Gesmoord Rundvlees met ketjapsaus | |
2. | Rendang ( gekruid rundvlees in kokosmelk) | |
3. | Asem Padeh (pittig gekruid rundvlees) | |
4. | Rundergehaktballetjes in pikant saus | |
5. | Lamsgehaktballetjes in rode saus | |
6. | Lamssate met pindasaus of ketjapsaus | |
7. | Sambal Goreng Daging pikant met Petebonen en kokosmelk (Rundvlees) |
Kipgerechten | ||
1. | Kipsate met pindasaus | |
2. | Drumstick goreng | |
3. | Drumstick Boemboe Oester Klapperboom | |
4. | Drumstick Boemboe Besengek (met kokosmelk) | |
5. | Drumstick Opor Ayam (met kokosmelk) | |
6. | Kipfilet Boemboe Bali (pittig) | |
7. | Kipfilet Boemboe Oester Klapperboom | |
8. | Kipfilet Boemboe Besengek (met kokosmelk) | |
9. | Kipfilet in Ketjapsaus | |
10. | Etc |
Visgerechten | ||
1. | Victoriabaarsfilet in Boemboe Bali (mild of pittig) | |
2. | Sambal Goreng Udang (garnalen met aardappel en kwartelei) | |
3. | Grote Garnalen Goreng Tepung | |
4. | Witte Inktvis met Groene Paprika | |
5. | Etc |
Huur Chafing Dish (Au bain Marie) met brandpasta € 15,00 per stuk (schoon retour) | ||
Huur bord en bestek (vork en lepel) € 1,25 per persoon (schoon retour) | ||
Bij bestellingen vanaf € 400,- is een buffet Indonesische stijl met chafing dishes (Bains Marie) en bezorgen in de prijs inbegrepen. Voor bezorgen buiten de stad Maastricht kunnen extra kosten worden gerekend. | ||
Bediening 2 personen met Indonesische klederdracht € 140,00 (à € 70,00 ± 3 uur) | ||
Bestellingen plaatsen liefst meer dan een week van tevoren telefonisch. Een aanbetaling van 50% is vereist | ||
Openingstijden: Zondag, Maandag en Dinsdag 16.00 - 20.30 u. Woensdag t/m Zaterdag 12.00 - 20.30 u.
de klapperboom
- afhaalgerechten Indonesisch - afhaalmenu's
Indonesisch - afhaalmenu's Surinaams -
catering - colofon - email